top of page

4t Mini-projecte: la nostra exposició oral

 

  1. L'últim dia haureu de fer una presentació oral del que heu fet durant el projecte. Per això, haureu de preparar bé el que aneu a dir, qui i quan i en quina llengua.

  2. Al llarg de tot el projecte, contareu amb les rúbriques que utilizarem per avaluar-vos cadascun dels mini-projectes. Però recordeu que una exposició oral és tan important com el treball escrit que pugueu haver fet. I, és per això, que haureu de preparar-vos bé. 

  3. Comenceu introduint el nom del grup i els components i les activitats que heu  realitzat durant aquests dies: com heu dissenyat el blog i quina informació heu inclós, com heu escrit la lletra d'una cançó en diferents llengües,  com heu produït un vídeo i quina informació heu inclós, i com heu preparat l'exposició oral.

  4. Obligatòriament heu d’utilitzar les 3 llengües, per això és important que us organitzeu i planifiqueu bé qui diu què.

  5. Per a presentar el projecte, tindreu el suport visual del vostre blog i les activitats penjades. També podreu tindre un full/guió per a l’exposició. 

  6. Rúbrica: Exposició oral.

bottom of page