top of page

En què consisteix?

La Graduació 1969-2019 és el nom d'un projecte interdisciplinar per a l'alumnat de 4t d'ESO. Durant uns dies, els i les alumnes treballareu diferents destreses en grups de 4-5 alumnes amb la finalitat d'aconseguir diferents resultats: el disseny d'un blog i la resolució d'algunes preguntes, l'escriptura de la lletra d'una cançó en diferents llengües, la producció d'un vídeo i una presentació oral. Tot això buscant, aportant, discriminant i compartint informació i col·laborant i treballant cooperativament.

Es tracta d'un projecte interdisciplinar en què intervenen diverses matèries: música, valencià, castellà, anglés, llatí, matemàtiques, geografia i història, economia, anglés oral, projecte interdisciplinar, arts escèniques, filosofia, tecnologia, educació fisica...

Es tracta d'un projecte en grup on tothom ajuda la resta de membres i on tots teniu un rol assignat que us ajudarà a arribar allà on us demanem. El projecte consta de 4 mini-projectes i cada dia el dedicareu a treballar-ne un que començarà i acabarà al final del dia, tot i que vosaltres podreu marcar-vos el ritme de treball. Haureu de crear diverses tasques i pujar-les a un blog que dissenyareu el primer dia. Al final de la setmana i, després d'una presentació oral on explicareu tot el que heu fet, se us avaluarà mitjançant rúbriques (i no exàmens!). La nota del projecte serà tinguda en compte en l'apartat de procediments de les diferents matèries en la nota del 2n trimestre.

El projecte gira al voltant de la música, la història,  els museus i l'economia d'una de les ciutats europees més importants on va nàixer la Revolució Industrial als segles XVIII i XIX: Liverpool. El fil conductor és el 50 aniversari de la primera graduació d'un grup d'alumnes l'any 1969.

Us desitgem bona feina i bona graduació!

bottom of page