top of page

Projecte_1_Blog

1r Mini-projecte: el nostre blog

 

  1. Per crear el vostre blog, és important que llegiu bé totes les pautes que us donem i que tingueu clar el que heu de fer. És important pensar un poc abans de començar i decidir, entre tots i totes,  què i com ho fareu. En el següent document trobareu els passos a seguir per crear el blog: directrius per la creació del blog.

  2. El vostre blog inclourà diversos apartats:

    1. Apartat 1: Presentació. Feu una descripció dels membres del grup, incloeu una foto del grup i busqueu i afegiu un vídeo. 

    2. Apartat 2: El bloc: investiguem! Dediqueu aquest apartat a incloure les respostes a les preguntes que haureu de respondre (cada grup té una batalla de preguntes diferents):

      1. Grup 1 preguntes​ blog The Beatles

      2. Grup 2 preguntes blog Ciutat

      3. Grup 3 preguntes blog L'esport a Liverpool

      4. Grup 4 preguntes blog Port

      5. Grup 5 preguntes blog Riu

    3. Apartat 3: La cançó. Aquest espai està reservat per al Projecte_2_Cançó.

    4. Apartat 4: El vídeo. Aquest espai està reservat per al Projecte_3_Vídeo

  3. Es demana i s'avaluarà l'originalitat i la creativitat en el disseny. Ací teniu un model de blog perquè se'n feu una idea d'allò que us demanem.

  4. Cada alumne tindrà un rol assignat: informàtic/a, dissenyador/a, investigador/a i editor/a:

    1. Els alumnes informàtics i dissenyadors crearan i dissenyaran el blog, mentre l'investigador i l'editor aniran responent les preguntes assignades.

    2. Després els 4 membres del grup hauran de fer posada en comú per penjar totes les respostes al blog. Haureu de penjar les respostes acompanyades d'imatges i/o text. 

    3. Pel que fa a les preguntes de matemàtiques, penjareu la resposta al blog, però el dia de la presentació oral haureu de lliurar en paper el procediment.

  5. Producte final: creació blog. Recordeu enviar enllaç del blog a la web del projecte perquè els professors enllacem tots els blogs junts i apareguen a l'apartat Tots_els_treballs.

  6. Avaluació per rúbriques: Disseny i format del blog + contingut del blog

bottom of page